Author: interadria

How the new design came to life The first design being online for several years and using outdated design, we came up with new design which also was designed in a form of haste. The main idea was to put something fresh and leaving some core...

Mundësi punësimi: InterAdria shpall konkurs për teknik të kabllove. Konkursi do të jetë i hapur nga data 25-10-2017 deri 08-11-2017. TEKNIK KABLLOR Kompania InterAdria në kuadër të aktivitetit të dendësuar të punëve ka bërë planifikimet për angazhimin e një profili kuadrosh të përshkruar më poshtë. PËRSHKRIMI Shtrirjen dhe tërheqjen e kabllove (optike,...