Uncategorized @sq

Detyrat dhe përgjegjësitë: Zbaton detyrat e dhëna nga udhëheqësit e grupeve; Realizon instalimin, testimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës dhe sistemeve inxhinierike, sipas standardeve teknike të aplikueshme; Pjesë e grupeve teknike në implementim të sistemeve të ndryshme inxhinierike: elektrike, UPS, automatizimit, sigurisë, mekanike, ngrohjes dhe ftohjes,...