Interadria 5G, historia e suksesit

Kompania ITTS, pjesë e partnerëve të kompanisë InterAdria, e cila operon në Kroaci, ka nënshkruar me sukses kontratat me vlerë prej miliona euro për zbatimin e teknologjisë më të avancuar të infrastrukturës mobile të 5G në botë, për HT Telecom, në pronësi të grupit Deutsche Telekom.

Kjo kontratë përfshin një shërbim inxhinierik të profilit të lartë në rrjetet e Telekomunikacionit, që përfshin planifikimin, zbatimin dhe ndryshimin e teknologjisë, duke bërë të mundur transformimin në 5G, të cilat konsiderohen shërbimet më të avancuara në tregun e sotëm të telekomit në botë. Këto shërbime mbështeten dhe vlerësohen fuqishëm nga strukturat e menaxhimit të Ericsson dhe HT. Ky sukses dëshmon angazhimin e biznesit, të siguruar nga arritja e trajnimeve profesionale në krijimin e ekspertizës globale për zbatimin e rrjetit 5G RAN, me një inxhinieri të fuqishme në terren dhe njohuri teknike.

Kohët e fundit, kompania partnere e InterAdrias, ITTS, ka marrë pjesë në shkëmbimin e qindra faqeve, rritjen e kapacitetit dhe përgatitjen e infrastrukturës HT Telekom RAN për transformimin e ardhshëm 5G. Për më tepër, ka pasur më shumë se qindra faqe, duke kaluar Listën e Kontrollit të Faqes dhe Site Survey Checklist, të cilat janë mbuluar plotësisht nga inxhinierë profesionistë dhe të certifikuar të terrenit dhe ekspertët të pajisjeve.

Me shërbime profesionale të ofruara nga kompania partnere ITTS, 5G “nuk është më një ëndërr, është realiteti” dhe së bashku kjo dëshmon një histori të suksesshme, me teknologji lidere të mundësuar nga Ericsson. Për më shumë lajme, referojuni faqes zyrtare të HT Telekom për eksperiencën e tyre me 5G:https://www.t.ht.hr/en/Press/press-releases/4572/Hrvatski-Telekom-the-first-in-Croatia-to-pilot-the-5G-network.html

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Lajmi”]