teknik kabllor Tag

Detyrat dhe përgjegjësite:   Shtrirjen dhe tërheqjen e kabllove (optike, koaksiale, bakrit, UTP/STP/SFTP etj.) në shtylla të ndryshme, në ndërtesa të banimit, dhe/apo në ndërtesa afaristeShtrirjen dhe tërheqjen e kabllove në infrastrukturë nëntokësore me kompresorë me presion (Fiber Blowing) dhe me dorëShtrirjen dhe tërheqjen e kabllove elektrikeMontimin...