Jobs

Mundësi punësimi: InterAdria shpall konkurs për teknik të kabllove. Konkursi do të jetë i hapur nga data 25-10-2017 deri 08-11-2017. TEKNIK KABLLOR Kompania InterAdria në kuadër të aktivitetit të dendësuar të punëve ka bërë planifikimet për angazhimin e një profili kuadrosh të përshkruar më poshtë. PËRSHKRIMI Shtrirjen dhe......